2020-12-18 07:46:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma végre talán rámosolyoghat önre a szerencse

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntőben jár, és felerősíti a kreativitását. Gyors helyzetfelismerése és ravaszsága révén ragyogó eredményeket érhet el. Olyan állást szerezhet, melynek révén hasznos, és a későbbiekben kamatozó ismeretekre is szert tehet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha meg akarja valósítani álmait, akkor az álmodozáson kívül konkrét cselekedeteket is végre kell hajtania. Sajnos ezek bizony nem mindig növelik népszerűségét, de most tényleg csak a saját dolgával kellene törődnie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyén halad keresztül. Lelkesedése töretlen, ennél csak az optimizmusa nagyobb. Valaki viszont cserben hagyja, aki ráadásul igazán közel áll a szívéhez. Arra ügyeljen, hogy anyagiakban ne hagyja kihasználni magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem ártana kicsit erőltetnie a dolgokat, mert most a pénzügyek terén tehet hathatós erőfeszítéseket. Nemcsak a saját pénzét érintő ügyekben lehet igen találékony és rafinált, de másoknak is segíthet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Valakinek tett egy ígéretet, de sajnos megfeledkezett a kötelességéről. Ma szembesítheti az illető a feledékenységével. Nincs még veszve semmi, pótolhatja a mulasztását!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bosszantó késedelmekkel kell számolnia ma, talán megrendelt egy ajándékot, ami még mindig nem érkezett meg. Ezt leszámítva remek nap elébe néz, délután kellemes meglepetés is érheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma végre talán rámosolyoghat önre a szerencse, ám ez kitartó fáradozásának és kemény munkájának köszönhető. Sok másban is előrehaladás történik, főleg anyagi és talán művészi téren.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szerelmi ügyekben számíthat nagy kavarodásra, a tilosban járó Skorpióknak alighanem számítaniuk kell egy alapos lebukásra. Az idősebbek, vagy higgadtabbak inkább üzleti téren számíthatnak fordulatokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Még mindig szüksége lesz a türelemre, de egy munkahelyi szerelem segít önnek elviselni a nehézségeket. Erőt is ad ez a további küzdelmekhez, és valami módon hozzájárulhat ahhoz, hogy kedvező irányba mozdítsa a dolgait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A csillagok jelenlegi állása miatt a kétszínűség és a csalás legkisebb jelére is felfigyel. Ügyeljen arra, hogy az ön cselekedetei is mentesek legyenek mindenféle hátsó szándéktól, mert most ön húzná a rövidebbet, ha ravaszkodni próbálna.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén még mindig nagy a felfordulás. Az átalakításba nem sok beleszólása van, a kollégái mégis önben bíznak, és öntől várják a megoldást, sőt azt is, hogy az érdekeik védelmében fellépjen a cégvezetéssel szemben. Vigyázzon, meddig megy el, nehogy magának ártson!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez az időszak nem kedvez a változtatásnak. Fogadja el, hogy egy időre vissza kell vonulnia. A háttérben kevesebb baj érheti, s közben felmérheti az erőviszonyokat, kivárhatja a kedvező pillanatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: